Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

SutinkuUždaryti
0

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kategorijos

Elektrinis radiatorius Atlantic F125 DESIGN Plug 1000W

Elektrinis konvektorius, Galia 1000W, Integruotas programavimas, Laikmatis iki 8h, Skaitmeninis valdymas, Greita ir tolygi šilumos sklaida, Didelio tikslumo elektroninis termostatas, IP24 apsaugos klasė, Apsauga nuo perkaitinimo, Skaitmeninis ekranas

Vieneto kaina (vnt.): Klausti kainos
Elektrinis radiatorius Atlantic F125 DESIGN Plug 1000W
Aprašymas

Aprašymas:

Elektrinis konvektorius Atlantic F125 DESIGN Plug 1000W, su didelio tikslumo elektroniniu termostatu. Matmenys - 465x461x114mm. Šis konvektorius pasižymi itin greita ir tolygia šilumos sklaida bei lengvu valdymu. Skaitmeninis konvektoriaus valdymas yra itin patogus ir lengvas. Skaitmeninis ekranas rodo temperatūrą, taip pat yra programavimo funkcija bei galimybė nustatyti laikmatį iki 8h, todėl Jums nereiks dažnai reguliuoti konvektoriaus rankiniu būdu. Elektrinis konvektorius Atlantic F125 DESIGN Plug 1000W, leis jums sutaupyti energijos bei mėgautis šiluma. Apsaugos klasė - IP24, taip pat yra apsauga nuo perkaitinimo ir posvyrio. Suteikiama 2 metų garantija.

Privalumai:

  • Ekonomiškas ir efektyvus šildymas
  • Elektroninis didelio tikslumo termostatas
  • Programavimo funkcija
  • Laikmatis iki 8h
  • Skaitmeninis valdymas
  • Skaitmeninis ekranas
  • Apsauga nuo perkaitimo
  • Apsauga nuo posvyrio
  • Greita ir tolygi šilumos sklaida
  • IP24 apsaugos klasė
  • 2 metų garantija
Prekės parametrai
Elektrinis radiatorius Atlantic F125 DESIGN Plug 1000W
Prekės parametrai: Elektriniai šildytuvai
Rekomenduojamas patalpos plotas, m2 10; 15
Galingumas, W 1000
Kaitinimo elementas HD kaitinimo elementas; HD kaitinimo elementas
Indikacija LED ekranas
Termostatas elektroninis
Funkcijos programavimas; laikmatis
Montavimas pakabinamas (laikikliai komplekte); pastatomas (laikikliai perkami atskirai)
Matmenys (PxAxG), mm 465x461x114
Garantija, mėn. 24
Svoris, kg 3.7
Tipas Elektrinis konvektorius

Elektriniai radiatoriai puikiai pasitarnauja norint greitai ir nebrangiai apšildyti patalpas, todėl tai idealus variantas butams, biurams, komercinėms patalpoms, sodams ar vasarnamiams, kur šildymas reikalingas ne ištisus metus. Šių prietaisai veikia tyliai ir tolygiai. Taip yra todėl, kad elektriniai radiatoriai funkcionuoja, kuomet specialus šildymo elementas šilumą į reikiamas erdves spinduliuoja pasitelkdamas natūralią oro cirkuliaciją. Tai lemia ir tai, kad šie prietaisai išlaiko oro gaivą ir jo nesausina, o dėl neįkaistančio konvektoriaus paviršiaus jie visiškai nepavojingi vaikams.

Šiai prekių kategorijai priklauso ir vienas populiariausių mūsų prietaisų Elektrinis radiatorius Atlantic F125 DESIGN Plug 1000W. Estetiškas ir modernus dizainas leidžia įrenginį panaudoti bet kokio tipo patalpose, jo priežiūra ir eksploatacija labai paprasta. Elektrinis radiatorius Atlantic F125 DESIGN Plug 1000W taip pat pasižymi nedidelėmis energijos sąnaudomis ir yra itin patvarus bei ilgaamžis, dėl ko gali veikti net iki 20 metų.

Tiek Elektrinis radiatorius Atlantic F125 DESIGN Plug 1000W, tiek kiti mūsų svetainėje parduodami elektriniai radiatoriai yra žinomų ir klientų tarpe vertinamų gamintojų, todėl galite būti tikri, kad rinksitės iš geriausiųjų. Tiems, kuriems sunku pasirinkti el. radiatorių, siūlome itin platų įvairaus dydžio, spalvų ir galingumo elektrinių konvektorių asortimentą. Na, o jei kyla bet kokių klausimų dėl jų pritaikymo konkrečiose patalpose, galite visuomet kreiptis į mūsų komanda, kuri padės įsigyti tinkamiausią įrenginį.

Kad netektų smarkiai paploninti savo kišenės perkant kokybišką ir dailų elektrinį radiatorių, nuolat skelbiame įvairias akcijas bei nuolaidas, organizuojame išpardavimus. Prekes pristatome į Vilnių, Kauną, Klaipėdą, Šiaulius, Panevėžį, Alytų ir kitus Lietuvos miestus.

Neseniai žiūrėjote

Rezultatai 1 iš 1 Rodyti daugiau