Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

SutinkuUždaryti
0

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kategorijos

Keturkampė dušo kabina Roth Walk In Line WALK G/1200

Keturkampė dušo kabina be rėmo, Brillant spalvos profiliu ir skaidriu stiklu, Matmenys 1200x2026 mm, 8mm saugus stiklas su NANOGLASS technologija, Montuojama vonios kambario kampe arba per vidurį sienos

Keturkampė dušo kabina Roth Walk In Line WALK G/1200
Aprašymas

Keturkampė dušo kabina Roth Walk In Line Walk G/1200 su Brillant spalvos profiliu ir skaidriu stiklu. Puikiai tinka dideliems vonios kambariams ir šiuolaikiškam dizainui. Dušo kabina Roth Walk In Line Walk G/1200 be rėmo ir durų, todėl laisva erdvė papildyta naudojant dideles 8mm storio saugaus stiklo sieneles su NANOGLASS technologija, kuri neleidžia kauptis nešvarumams, įskaitant kalkių nuosėdas ir riebalus. Jūsų patogumui, yra galimybė papildomai montuoti dušo kėdutę ar masažo panelę idealiai relaksacijai. Apsauginis aliuminio profilis stiklo apačioje bei integruoti kampiniai stiklo tvirtinimai suteiks dušo kabinai daugiau tvirtumo bei stabilumo. Dušo kabina Roth Walk In Line Walk G/1200 montuojama vonios kambario kampe arba per vidurį sienos. Taip pat yra galimybė užsisakyti bet kurį kabinos stiklą su veidrodžio efektu.

Privalumai:

  • Šiuolaikinis dizainas
  • Paprastas montavimas
  • Lengva priežiūra
  • Nanoglass technologija
  • 8mm saugus stiklas
  • Įėjimas be jokių kliūčių
  • Apsauginis aliuminio profilis stiklo apačioje
  • Ilgalaikis tvirtumas
  • Beveik jokių besidėvinčių dalių
  • Galimybė papildomai montuoti dušo kėdutę ar masažo panelę
Prekės parametrai
Keturkampė dušo kabina Roth Walk In Line WALK G/1200
Prekės parametrai: Dušo kabinos
Dušo kabinos forma Keturkampė
Dušo kabinos tipas Atvira
Dušo kabinos aukštis, cm 200
Kabinos padėklo aukštis Nėra
Kabinos matmenys, cm 120x120
Dušo kabinos profilio spalva Brillant
Dušo kabinos rėmų užpildas Skaidrus stiklas
Atsisiuntimai

Vis daugiau žmonių vietoje vonios renkasi dušo kabinas. Tai padeda sutaupyti ne tik jūsų brangų laiką, bet ir vandens išteklius. Nustatyta, kad norint nusiprausti dušo kabinoje, reikia iki 5 kartų mažiau vandens, nei prausiantis vonioje. Be to, dušo kabina yra kompaktiškesnė, ji puikiai tinka nedidelėms patalpoms ir butams ar namams, kurių vonios yra mažesnės kvadratūros. Na, o tiems, kurie niekaip negali išgyventi be vonios, rekomenduojame rinktis erdvesnę dušo kabiną su dideliu ir giliu padėklu, kuris puikiai ją atstos.

Keturkampė dušo kabina Roth Walk In Line WALK G/1200 – tai kompaktiškas, naujos kartos įrenginys, kurį pritaikysite bet kokio stiliaus vonioje. Ji pasižymi ne tik puikiu ir universaliu dizainu, bet ir patogiai varstomomis durimis ir modernia technika, kuri prausimosi ritualus pavers dar malonesniais.

Mūsų svetainėje parduodama tiek Keturkampė dušo kabina Roth Walk In Line WALK G/1200, tiek kiti vonios įrenginiai. Visos mūsų prekės yra geriausių, pasaulyje pripažintų gamintojų bei turi puikią charakteristiką, pritaikyta vonios patalpų specifikai. Jei jus domina dušo kabinos ar kiti gaminiai, galite bet kada susisiekti su mūsų darbuotojais, kurie išmano ne tik prekių savybes, bet ir jų pritaikymą konkrečiose patalpose.

Kad vonios įrangos įsigytumėte pigiau nei daugelyje internetinių parduotuvių, nuolat organizuojame išpardavimus, taikome akcijas, nuolaidas. Prekes pristatome visoje Lietuvoje – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje ir t. t.

Neseniai žiūrėjote

Rezultatai 1 iš 1 Rodyti daugiau