Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

SutinkuUždaryti
0

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kategorijos

Elektrinis radiatorius Atlantic BONJOUR 1500W

Elektrinis konvektorius, Galia 1.5kW, 230V, Matmenys (PxAxG) 606x450x78mm, HD kaitinimo elementas, Mechaninis termostatas, Kritimo daviklis, Apsauga nuo užšalimo, Apsauga nuo perkaitinimo, Apsauga nuo drėgmės IP21 (tinka vonios kambariui)

Vieneto kaina (vnt.): 80,00 € 96,00 €
Elektrinis radiatorius Atlantic BONJOUR 1500W
Aprašymas

Elektrinis radiatorius Atlantic BONJOUR 1500W su mechaniniu valdymu yra bazinis modelis, pasižymintis optimaliu kainos ir kokybės santykiu, kurį prancūzų grupė GROUPE ATLANTIC sukūrė specialiai jautrioms kainai rinkoms. Įrenginį galima naudoti kaip pagrindinį arba kaip papildomą šildymo prietaisą. Elektrinio radiatoriaus veikimo principas - natūrali oro konvekcija, todėl konvektorius gali greitai apšildyti patalpą net su aukštomis lubomis.

Atlantic BONJOUR 1500W naudojamos technologijos

Elektrinis radiatorius turi uždarą kaitinimo elementą, kuris neišsausina oro, yra tylus ir užtikrina saugų išorės temperatūros palaikymą.

Elektrinio radiatoriaus Atlantic BONJOUR eksploatavimas

Konvektorius komplektuojamas su pritaikytomis specialiomis kojelėmis, skirtomis pastatyti elektrinį radiatorių ant grindų, kad būtų galima konvektorių Atlantic BONJOUR perkelti iš vienos patalpos į kitą esant poreikiui. Sieninius montavimo laikiklius galima įsigyti kaip priedą. Konvektoriuje įrengta išorinė reguliavimo rankena, kad būtų patogiau nustatyti kambario temperatūrą. Atlantic BONJOUR šildytuvai turi IP 24 apsaugą nuo tiesioginių purslų, todėl jį galima montuoti vonios kambariuose. Klasikinio dizaino elektrinis radiatorius Atlantic BONJOUR harmoningai įsilieja į bet kokį interjerą, o dėl paprasto pastatymo ar pakabinimo ant sienos su saugiais laikikliais montavimas yra paprastas ir patogus. Suapvalinti kampai pašalina atsitiktinio susižalojimo riziką, todėl gaminys puikiai tinka šeimoms su mažais vaikais. Atlantic BONJOUR elektriniam radiatoriui suteikiama 2 metų gamintojo garantija.

Prekės parametrai
Elektrinis radiatorius Atlantic BONJOUR 1500W
Prekės parametrai: Elektriniai šildytuvai
Rekomenduojamas patalpos plotas, m2 15; 20
Galingumas, W 1500
Kaitinimo elementas HD kaitinimo elementas; HD kaitinimo elementas
Indikacija nėra
Termostatas mechaninis
Funkcijos apsauga nuo užšalimo; apsauga nuo perkaitinimo; apsauga nuo apvertimo; apsauga nuo drėgmės IP21
Montavimas pastatomas (laikikliai komplekte); pakabinamas (laikikliai perkami atskirai)
Matmenys (PxAxG), mm 606x450x78
Kilmės šalis Ukraina
Garantija, mėn. 24
Svoris, kg 4.4
Tipas Elektrinis konvektorius

Neseniai žiūrėjote

Rezultatai 1 iš 1 Rodyti daugiau