Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

SutinkuUždaryti
0

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kategorijos

Konvektorius Adax NEO NP KDT WHITE 1200W

Elektrinis konvektorius, Galia 1.2kW, 230V, Matmenys 370x934x84mm, Programuojamas skaitmeninis termostatas, Skystųjų kristalų indikatorius

Vieneto kaina (vnt.): 199,00 €
Konvektorius Adax NEO NP KDT WHITE 1200W
Aprašymas

Aprašymas:

Naujos kartos Adax NEO elektriniai konvektoriai - modernaus dizaino, tinkantys įvairioms aplinkoms. Konvektoriai yra skirtingų spalvų ir aukščio, kad galėtumėte juos priderinti prie įvairiausio interjero. Įmontuotas skaitmeninis termostas suteikia galimybę šildyti patalpas, kai to reikia, ir sumažinti temperatūrą kai miegate ar Jūsų nėra namuose. Skystųjų kristalų ekranas rodo kokia temperatūra yra palaikoma patalpoje. Automatinis dienos ir nakties temperatūros mažinimas leidžia Jums sutaupyti net iki 25% energijos išlaidų per metus.

Privalumai:

  • Ekonomiškas ir efektyvus šildymas
  • Programuojamas skaitmeninis termostatas
  • Nedegina deguonies ir dulkių
  • Apsauga nuo perkaitimo
  • Saugu vaikams ir gyvūnams
  • Neskleidžia garso
Prekės parametrai
Konvektorius Adax NEO NP KDT WHITE 1200W
Prekės parametrai: Elektriniai šildytuvai
Rekomenduojamas patalpos plotas, m2 10; 15
Galingumas, W 1200
Indikacija LED ekranas
Termostatas skaitmeninis
Funkcijos programavimas; laikmatis
Montavimas pakabinamas (laikikliai komplekte); pastatomas (laikikliai perkami atskirai)
Matmenys (PxAxG), mm 370 x 934 x 84
Garantija, mėn. 60
Svoris, kg 6.0
Tipas Elektrinis konvektorius
Atsisiuntimai

Elektriniai radiatoriai puikiai pasitarnauja norint greitai ir nebrangiai apšildyti patalpas, todėl tai idealus variantas butams, biurams, komercinėms patalpoms, sodams ar vasarnamiams, kur šildymas reikalingas ne ištisus metus. Šių prietaisai veikia tyliai ir tolygiai. Taip yra todėl, kad elektriniai radiatoriai funkcionuoja, kuomet specialus šildymo elementas šilumą į reikiamas erdves spinduliuoja pasitelkdamas natūralią oro cirkuliaciją. Tai lemia ir tai, kad šie prietaisai išlaiko oro gaivą ir jo nesausina, o dėl neįkaistančio konvektoriaus paviršiaus jie visiškai nepavojingi vaikams.

Šiai prekių kategorijai priklauso ir vienas populiariausių mūsų prietaisų Konvektorius Adax NEO NP KDT WHITE 1200W. Estetiškas ir modernus dizainas leidžia įrenginį panaudoti bet kokio tipo patalpose, jo priežiūra ir eksploatacija labai paprasta. Konvektorius Adax NEO NP KDT WHITE 1200W taip pat pasižymi nedidelėmis energijos sąnaudomis ir yra itin patvarus bei ilgaamžis, dėl ko gali veikti net iki 20 metų.

Tiek Konvektorius Adax NEO NP KDT WHITE 1200W, tiek kiti mūsų svetainėje parduodami elektriniai radiatoriai yra žinomų ir klientų tarpe vertinamų gamintojų, todėl galite būti tikri, kad rinksitės iš geriausiųjų. Tiems, kuriems sunku pasirinkti el. radiatorių, siūlome itin platų įvairaus dydžio, spalvų ir galingumo elektrinių konvektorių asortimentą. Na, o jei kyla bet kokių klausimų dėl jų pritaikymo konkrečiose patalpose, galite visuomet kreiptis į mūsų komanda, kuri padės įsigyti tinkamiausią įrenginį.

Kad netektų smarkiai paploninti savo kišenės perkant kokybišką ir dailų elektrinį radiatorių, nuolat skelbiame įvairias akcijas bei nuolaidas, organizuojame išpardavimus. Prekes pristatome į Vilnių, Kauną, Klaipėdą, Šiaulius, Panevėžį, Alytų ir kitus Lietuvos miestus.

Neseniai žiūrėjote

Rezultatai 1 iš 1 Rodyti daugiau