Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

SutinkuUždaryti
0

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kategorijos

Akumuliacinė talpa Reflex PFHF 2000

2000 litrų apšiltinta akumuliacinė talpa, Šoninis flanšas su galimybe įstatyti teną, Matmenys 1380x2122mm

Akumuliacinė talpa Reflex PFHF 2000
Aprašymas

Aprašymas:

Apšiltinta akumuliacinė talpa Reflex PFHF yra naudojama kartu su kieto kuro katilu arba kitu šilumos energijos šaltiniu. Šių talpų paskirtis yra sukaupti šilumos energijos pertekliu savyje, o esant reikalui atiduoti į šiluminę trasą. Akumuliacinė talpa Reflex PFHF 2000 padeda katilui dirbti nominaliu režimų net tada, kai katilo galingumas yra didesnis nei jo reikia patalpai apšildyti. Reflex akumuliacinės talpos pagalba kuras sudeginamas ekonomiškiau, o jos pajungimas itin paprastas. Akumuliacinės talpos parinkimas priklauso nuo daugelio aspektų, o pats svarbiausias - pačiam vartotojui išsiaiškinti, kuri jam būtų naudingiausia.

Akumuliacinės talpos Reflex PFHF savybės:

  • Šilumos izoliacija - 80 mm;
  • Revizinis flanšas priežiurai arba el. teno montavimui;
  • Šildymo ir vėsinimo vandens saugykla;
  • Talpykla pagaminta iš aukštos kokybės plieno S235JRG2 markės (RSt 37-2);
  • Neapdorota viduje, išorinė pusė dažyta;
  • Darbinis slėgis 3 bar;
  • Darbinė temperatūra 95 °C;
  • Akumuliacinės talpos kaina yra prieinama kiekvienam;
  • Talpos tūris 2000 litrų.

Taigi, privalumų yra išties nemažai, o akumuliacinės talpos nauda akivaizdi.

Reflex PFHF 2000 prekės talpos tūris yra 2000 litrų, todėl nusipirkus šį produktą, katilą reikės pakurti rečiau, o šiluma galėsite mėgautis ilgiau. Jeigu nusprendėte įsigyti Reflex PFHF 2000, turėkite omenyje, kad tai galite padaryti ir internetu. Užsisakyti internetu labai paprasta, tai galėsite padaryti vos keliais mygtuko paspaudimais – šis sprendimas yra optimalus tiems, kurie nori mėgautis šios 2000 litrų akumuliacinės talpos skleidžiama šiluma kuo greičiau. Pristatymo vietos yra Vilnius, Kaunas, Klaipėda ir visi kiti Lietuvos miestai, o prekė atkeliauja vos per kelias darbo dienas.

Prekės parametrai
Akumuliacinė talpa Reflex PFHF 2000
Prekės parametrai: Akumuliacinės talpos
Akumuliacinės talpos tūris 2000 L
Apšiltinimas Poliuretanas 80mm
Vidinis indas BŠV, L nėra
Šilumokaitis nėra
Tinkamas el. šildymo elementas nėra
Maks. darbinis slėgis 0.3 MPa
Skersmuo (D) 1380 mm
Aukštis (h) 2122 mm
Garantija bakui 2 metai
Svoris (netto) 269 kg

Akumuliacinės talpos yra skirtos šilumos pertekliui sukaupti ir sugrąžinti jį į šildymo sistemą tuomet, kai jo trūksta. Tai padeda pastoviai išlaikyti katilo darbą pačiu optimaliausiu režimu, dėl kurio jis suvartoja mažiau kuro ir padeda reikiamas patalpas apšildyti pigiau bei efektyviau reguliuoti katilo atiduodamą šilumą.

Akumuliacinės talpos paprastai būna keleto tipų. Tai pratekančios, nepratekančios, papildomą šilumokaitį turinčios talpos, talpos su papildomu rezervuaru ir t. t. Konkretus modelis priklauso nuo individualių poreikių ir akumuliacinės talpos laikymo sąlygų. Jei jums sunku pasirinkti, galite visuomet kreiptis į mūsų profesionalius darbuotojus, kurie padės pritaikyti patį tinkamiausią variantą jūsų namams ar kitoms įrenginėjamoms patalpoms.

Vienas naujausių, mūsų rekomenduojamų gaminių – Akumuliacinė talpa Reflex PFHF 2000. Šis įrenginys užtikrins retesnį kuro įkrovimą ir mažesnius temperatūrų svyravimus. Jo dėka kuras visiškai sudegs ir nesudarys suodžių, sumažės pakūrimų skaičius, Akumuliacinė talpa Reflex PFHF 2000 sudarys visas reikiamas sąlygas ilgiau tarnauti katilui.

Tad jei jus domina Akumuliacinė talpa Reflex PFHF 2000 ar kiti šildymui skirti įrenginiai, galite jų ieškoti mūsų internetinėje parduotuvėje. Čia parduodame naujausius, žinomų gamintojų prietaisus, pasižyminčius puikiais techniniais parametrais ir ilgaamžiškumu.

Visoms prekėms suteikiame garantiją, o esant poreikiui, konsultuojame pajungimo klausimais ir suteikiame informaciją apie priežiūrą.

Mūsų puslapyje rasite įvairių akcijų ir nuolaidų, čia nuolat organizuojami išpardavimai. Prekes siunčiame visoje Lietuvoje (Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus ir t. t.).

Neseniai žiūrėjote

Rezultatai 1 iš 1 Rodyti daugiau